Indhent byggetilbud​:    Kontakt os

Bygningsstål leveres og monteres

Skal du i gang med et større byggeprojekt, og har du brug for en stålkonstruktion? Så er du kommet til det rette sted. Hos Søgaard Stålbyg ApS leverer og monterer vi bygningsstål, konstruktionsstål, stålrammer og strækmetal af alle typer. 

Vi er specialister inden for stålkonstruktioner, og vi har den rette erfaring og de nødvendige kompetencer til at kunne løse enhver opgave.

Vi holder til ved Skive, og mange af vores kunder kommer fra vores lokalområde, men vi har også kunder fra resten af Jylland samt Sjælland og resten af landet. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, og vi har vores eget smedeværksted på 1600 m2, hvor vi også har vores egen tegnestue, hvilket betyder, at vi kan tilbyde individuelt tilpassede løsninger.

Vi er gerne med fra ide til det færdige resultat, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde alle de krav, der bliver stillet til os.​

CE-certificeret bygningsstål

Vores virksomhed har en EN 1090-1-certificering, hvilket er obligatorisk for alle dele til bærende konstruktioner, som bliver leveret til en byggeplads i Danmark. Derfor kan du også være sikker på, at vores bygningsstål har en CE-mærkning.

Kontakt os og få yderligere information eller et godt tilbud

Har du brug for yderligere information om vores bygningsstål, strækmetal, konstruktionsstål eller lignende, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, hører vi meget gerne fra dig. Du skal bare ringe til os på telefon 97 53 42 49.

Vi står også klar med kompetent og professionel rådgivning, så du får den helt rigtige løsning ud fra dine behov. 

DLG trapper og værn

​Se projektet

Enghave Brygge

​Se projektet

Gangbro til Fields

​Se projektet

Sandkaj 1.12

​Se projektet

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Søg blandt vores ydelser, services eller efter generel information.

Hvem er Søgaard Stålbyg

Vi er en moderne virksomhed, der består af fleksible medarbejdere med stor faglig stolthed, og da virksomheden samtidig bygger på mange års traditioner, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

linkedin-hvid

Kontaktoplysninger

Søgaard Stålbyg ApS

Østergårdsvej 9. Dommerby, 7840 Højslev

Tlf.: 97 53 42 49

Vores services og ydelser​