Indhent byggetilbud​:    Kontakt os

Indspændingsprofiler i aluminium

​Skal du have monteret en trappe i dit hus, et gelænder ved din træterrasse med glasafskærmning eller en anden form for glasvæg, så kan vores indspændingsprofiler være den helt rigtige løsning for dig.

Få en simpel, brugbar og billig løsning

Hos Søgaard Stålbyg ApS er vi de eneste i Danmark, der forhandler vores U-profiler i støbt aluminium til at holde på glasvægge. Fordelen ved at vores løsning fremstilles i aluminium er, at det er et lettere materiale end stål, som er meget tungt. Samtidig er vores løsning mere simpel, brugbar og billigere end andre løsninger i branchen.

Vi tilbyder landsdækkende monteringsservice

Vi tilbyder vores løsninger i hele landet på trods af, at vi holder til ved Skive. Så uanset om du skal have monteret en trappe eller en form for glasafskærmning i Jylland, på Sjælland eller på Fyn, står vi klar til at løse opgaven. 

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi har de rette kompetencer til at udføre enhver opgave i højeste kvalitet. Vi er samtidig villige til at gøre vores absolutte bedste for at kunne opfylde de krav, der bliver stillet til os.

Kontakt os og hør mere om vores indspændingsprofiler

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores indspændingsprofiler i aluminium, eller hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Det samme gør sig gældende, hvis du har brug for kompetent rådgivning i forhold til at finde frem til den bedste løsning for dig ud fra dine ønsker og behov. 

Du skal bare ringe til os på telefon 97 53 42 49.​

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Søg blandt vores ydelser, services eller efter generel information.

Hvem er Søgaard Stålbyg

Vi er en moderne virksomhed, der består af fleksible medarbejdere med stor faglig stolthed, og da virksomheden samtidig bygger på mange års traditioner, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

linkedin-hvid

Kontaktoplysninger

Søgaard Stålbyg ApS

Østergårdsvej 9. Dommerby, 7840 Højslev

Tlf.: 97 53 42 49

Vores services og ydelser​