Indhent byggetilbud​:    Kontakt os

Stålaltaner der øger boligens værdi og giver ekstra kvadratmeter

Kunne du tænke dig at få bygget en altan i galvaniseret stål til dit hus, eller administrerer du en hel boligforening, som har besluttet sig for at få monteret altaner til alle lejligheder? Så er du kommet til det rette firma. Hos Søgaard Stålbyg ApS har vi mange års erfaring med at bygge stålaltaner, og vi løser opgaver for kunder i hele landet.

Vi holder til ved Skive, og vi har derfor mange lokale kunder i Jylland, men vi udfører også meget gerne opgaver på Sjælland og i resten af landet.

Fordelene ved at vælge vores firma

Den rigtige altan betyder øget livskvalitet for beboeren og værdi til boligen. De ekstra kvadratmeter i form af en altan kan gøre en stor forskel i rigtig mange år frem, og det er derfor vigtigt med den professionelle rådgivning og udførsel, som vi kan tilbyde.

Hos Søgaard Stålbyg ApS har vi mange års erfaring med altanbyggeri, og vi kan tilbyde mange forskellige løsninger i høj kvalitet.​

Vi kan både udføre store og små altanprojekter, og vi bestræber os på at yde den bedste service og kvalitet, uanset om projektet er et samlet byggeprojekt eller en enkel opgave for en kunde.

Vi står naturligvis også til rådighed ved udskiftning af eksisterende stålaltaner, hvis de trænger til en opfriskning.

Kontakt os og få en pris på en eller flere stålaltaner

Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en god pris på en eller flere altaner i stål, så skal du endelig bare tage kontakt til os og fortælle os om din konkrete opgave. Vi tilbyder kvalitetsløsninger til fordelagtige priser med fokus på de små detaljer.

Ring til os på telefon 97 53 42 49 for en indledende dialog.​

Carlsbergvej

​Se projektet

Slagterigrund

​Se projektet

Sundmolen

​Se projektet

Danica Pension

​Se projektet

Den Grønne Karré

​Se projektet

Karréen Esbjerg

​Se projektet

Latinergården

​Se projektet

Lærernes Pension

​Se projektet

Strandkanten

​Se projektet

Sandkaj 1.03

​Se projektet

Skibbroen

​Se projektet

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Søg blandt vores ydelser, services eller efter generel information.

Hvem er Søgaard Stålbyg

Vi er en moderne virksomhed, der består af fleksible medarbejdere med stor faglig stolthed, og da virksomheden samtidig bygger på mange års traditioner, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

linkedin-hvid

Kontaktoplysninger

Søgaard Stålbyg ApS

Østergårdsvej 9. Dommerby, 7840 Højslev

Tlf.: 97 53 42 49

Vores services og ydelser​