Indhent byggetilbud​:    Kontakt os

Ståltrapper med gelænder

Kunne du tænke dig at få monteret en flot trappe med gelænder i din bygning? Så er du kommet til det helt rigtige firma.

Hos Søgaard Stålbyg ApS kan vi både udføre store såvel som små trappeprojekter indendørs såvel som udendørs. Vi er blandt andet specialister inden for ståltrapper, som vi leverer og monterer for kunder i hele landet. Vi holder selv til geografisk ved Skive, og derfor holder mange af vores kunder også til i Jylland. Vi kommer dog også gerne forbi din adresse på Sjælland eller andre steder i landet, hvis du har brug for at få monteret trapper i stål.

Vælg mellem mange forskellige løsninger

Trapper er i dag en integreret del af en bygning, og der er i dag rigtig mange muligheder for at give trappen lige præcis det udtryk, som du ønsker. Der kan blandt andet vælges mellem flere forskellige materialer til både:

  • ​Trappen
  • ​Trinnene
  • ​Gelænderet
  • ​Værnet.

Vi har stor erfaring med for eksempel glasværn, som både kan fås med og uden mønster.​

Derfor skal du lade os stå for din opgave

Der er mange fordele ved at lade lige netop vores firma stå for leveringen og monteringen af en eller flere ståltrapper. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service og kvalitet, og vi er villige til at gå langt for at leve op til dine forventninger.

Vi har vores eget værksted, hvilket gør os i stand til at udføre enhver form for smedearbejde i både almindelig sort stål og rustfrit stål til konkurrencedygtige priser. Samtidig står vi klar til at rådgive dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på ståltrapper

Har du en konkret opgave, som du godt kunne tænke dig en pris på? Så ring til os på telefon 

97 53 42 49 og indhent et uforpligtende tilbud på indvendige eller udvendige ståltrapper. 

Beierholm

​Se projektet

Campus KBH

​Se projektet

Horsens Hus

​Se projektet

Friskole / Mors

​Se projektet

Voldgade i Skive

​Se projektet

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Søg blandt vores ydelser, services eller efter generel information.

Hvem er Søgaard Stålbyg

Vi er en moderne virksomhed, der består af fleksible medarbejdere med stor faglig stolthed, og da virksomheden samtidig bygger på mange års traditioner, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

linkedin-hvid

Kontaktoplysninger

Søgaard Stålbyg ApS

Østergårdsvej 9. Dommerby, 7840 Højslev

Tlf.: 97 53 42 49

Vores services og ydelser​